Vision: info gebruikersinterface

Navigation:  Bijlagen >

Vision: info gebruikersinterface

Gebruikersinterface

maximum aantal knooppunten: 200.000

werken met meerdere netwerken tegelijk (multi document)

kopiëren en plakken, ook naar andere programma’s

weergave van gegevens van componenten en resultaten van berekeningen op het scherm door gebruiker te definiëren (Views)

uitgebreide mogelijkheden voor het selecteren

kolomindeling van tabellen door gebruiker te definiëren (Rapporten)

tekstformaat voor netwerkbestanden, componenttypen-bestanden in Excel

pop-up menu voor vaak voorkomende edit-functies

standaard-indeling en mogelijkheden van menu (Microsoft)

"multi-vorm"-weergave van knooppunten (rail en punt)

kleurindicatie voor componenten en resultaten

grafieken voor resultaten

on-line help.

De netwerkeditor verzorgt de invoer van het netmodel en presenteert de resultaten. De besturing vindt plaats via het menu en met de muis, zie: Menu- en muisbesturing. Voor een aantal bewerkingen zijn sneltoetsen gedefinieerd.