Vision: info abonnementen

Navigation:  Bijlagen >

Vision: info abonnementen

Met een Vision-abonnement bent u altijd verzekerd van de laatste upgrade en ontvangt u informatie over de alle ontwikkelingen in het Vision Periodiek. Voor alle abonnementhouders is er ieder jaar een gebruikersdag waarin nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd en ervaringen met Vision worden uitgewisseld. Ook heeft u met een Vision-abonnement recht op eerstelijnsadvisering door middel van telefonische ondersteuning.

Abonnement Vision Basis

Het abonnement Basis geldt in combinatie met een PC-sleutel of netwerksleutel voor 1 tot 5 gebruikers. Het abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Het abonnement Basis bestaat uit:

Telefonische ondersteuning

Updates en upgrades

Periodiek

Gebruikersdag.

Abonnement Vision Max

Het abonnement Max geldt in combinatie met een netwerksleutel voor 10, 25 of 50 gebruikers. Het abonnement Max is bedoeld voor bedrijven met veel gebruikers waarbij Vision een belangrijk onderdeel is van het primaire bedrijfsproces. Het abonnement Max heeft daarom een looptijd van 3 jaar om continuïteit te garanderen. Het abonnement Max bestaat uit:

Telefonische ondersteuning

Updates en upgrades

Periodiek

Gebruikersdag

Bilateraal overleg.

Abonnement Vision Plus

Het abonnement Plus is een aanvulling op een abonnement Basis of Max. Het abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Het abonnement Plus bestaat uit:

Lidmaatschap van de Vision Plus gebruikersgroep

Testversies.