Opties, Bestandslokaties

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Opties >

Opties, Bestandslokaties

Objecttypenbestand(en)

Een of twee objecttypenbestanden. Zie ook: Type

Netwerkbestanden

De default map van de netwerkbestanden. Zie ook: Netwerkbestand

Magazijnbestanden

Locatie van de bestanden die de in het magazijn opgeslagen netwerkfragmenten bevatten.

Macrobestanden

De default map van de macrobestanden. Zie ook: Macro's

Tijdelijke bestanden

Een map waar tijdelijke bestanden worden geplaatst.

Backup-bestanden

De map van de door Vision periodiek aangemaakte backup-netwerkbestanden.

Archiefbestanden

De map van de door Vision opgeslagen netwerkbestanden met Bestand, Verzenden, Naar archief.

Dossierbestanden

De map van de door Vision opgeslagen netwerkbestanden met Bestand, Verzenden, Naar dossier.

Bedrijfsinfobestand

RTF-bestand waarin de Vision-beheerder mededelingen doet.

Stationafbeeldingbestanden

Map voor afbeeldingen van stations. Zie ook: Knooppunt.

Meetveldenafbeeldingbestanden

Map voor afbeeldingen van (metinggrafieken) van meetvelden.

Type-afbeeldingbestanden

Map voor afbeeldingen van railtypen. Zie ook: Knooppunt.

0,1 Hz-metingen

Map voor 0,1 Hz-metingbestanden, die via het kabelformulier, tabblad Plaatsbepaling kunnen worden getoond.

Gaia-netwerkbestanden

Map voor de Gaia-netwerkbestanden, die via het knooppuntformulier, tabblad Specials, Gaia kunnen worden geopend met Gaia.

Notitiebestand

Naam van een notitie-importbestand, dat na het openen van een netwerk automatisch wordt geïmporteerd. Het is een tekstbestand met drie tabgescheiden kolommen: knooppuntnaam en knooppuntID om op te zoeken en notitie om te zetten.

Info

Ter informatie de locaties van het programma, het optiesbestand en het Helpbestand.