Bestandsbewerkingen

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Gebruikersinterface > Toepassingsmenu >

Bestandsbewerkingen

Nieuw

Een nieuw (leeg) netwerk maken.

Openen

Een netwerkbestand openen.

Bij het openen wordt gecontroleerd of de typegegevens in het netwerk overeenkomen met de typegegevens in het typenbestand. Bij inconsistentie wordt melding gemaakt en kunnen de gegevens gesynchroniseerd worden met Start | Bewerken | Speciaal | Typen updaten.

Opslaan

Het netwerk direct opslaan in het netwerkbestand. Bij een nieuw netwerk wordt eerst een bestandsnaam gevraagd.

Opslaan als

Het netwerk opslaan in een netwerkbestand, na het kiezen van een (andere) bestandsnaam of bestandsformaat van een oudere versie.

Sluiten

Hiermee wordt het actieve netwerk gesloten. Als het gewijzigd is, wordt gevraagd of het bewaard moeten worden.

Afsluiten

Hiermee wordt Vision afgesloten. Van gewijzigde netwerken wordt gevraagd of deze bewaard moeten worden.