Opties

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Opties

De netwerkeditor, berekeningen en andere functies van Vision kunnen worden geconfigureerd met Bestand | Opties. Met deze opties kunnen voorkeurinstellingen van zowel de editor als van de berekeningen worden aangegeven.

Het optiesformulier is snel bereikbaar via de F11-functietoets.

Een groot aantal opties voor Vision kan in dit formulier worden gedefinieerd. Het betreft instellingen voor:

Editor

Bestandslocaties

Netwerk

Berekening

Afdrukken

Geografie

Netwerksleutel

Meerdere optiesbestanden

Het is mogelijk om meerdere optiesbestanden te hanteren, waarvan er één actueel is. Optiesbestanden hebben een naam. Het selecteren, toevoegen en verwijderen gaat met Extra | Definities | Optiesbestand. Zie: Optiesbestand.