Opties, Afdrukken

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Opties >

Opties, Afdrukken

De opties worden gebruikt voor het grafisch afdrukken van het netwerkschema.

Item

Omschrijving

Buitenmarges

Printmarges in cm

Binnenmarge

Afstand van de objecten tot het kader, in % van het kader

Kleur

Het netwerk wordt naar keuze in kleur of altijd zwart afgedrukt

Automatische oriëntatie

Bij het afdrukken wordt het netwerk altijd optimaal uitgevuld geprint en niet op de vooraf door de gebruiker ingestelde standaard staande of liggende oriëntatie

Dikkere lijnen bij dikte 1

De lijnen in een groot netwerk worden niet te dun (waardoor onzichtbaar) afgedrukt

Voettekst

Afdruk van gegevens over het net en bijbehorend commentaar in een kader onderaan de afdruk

Breedte

Breedte van de voettekst als percentage van de totale breedte

Breedte/hoogte

Hoogte van de voettekst in verhouding tot de breedte

Item 1 .. 5

5 items, te kiezen uit een lijst

Afdrukken naar een bestand

Bij het printen van meerdere bladen naar een bestand, komen alle bladen in één bestand als de oriëntatie niet automatisch is. Als de oriëntatie wel automatisch is, komen alle bladen in separate bestanden.

Item

De 5 items kunnen worden gekozen uit een lijst. De items worden geplaatst in de voettekst van de afdruk, in 5 vakken van links naar rechts. De breedte van elk vak kan worden gedefinieerd in procenten. Gekozen kan worden uit onderstaande items.

Item

Omschrijving

Phase to Phase-logo

wordt in de voettekst afgedrukt

afbeelding 1)

afbeeldingbestand (*.bmp, *.jpg, *.emf)

tekstbestand 1)

tekstbestand (*.txt)

netwerkbestandsnaam

naam van het netwerkbestand

bestandsnaam+datum

naam van het netwerkbestand + datum + tijd

naam+datum+versie

naam van het netwerkbestand + datum + tijd + Vision versienummer

naam+datum+comm.

naam van het netwerkbestand + datum + tijd + netwerkcommentaar

netwerkcommentaar

Ingevuld bij Toepassingsmenu | Voorbereiden | Commentaar

extra commentaar

op te geven voor het afdrukken

bladnaam en -commentaar

bladnaam en commentaar behorend bij het blad

berekeningsinfo

informatie na uitvoeren van een berekening

naam+datum+instelling

naam van het netwerkbestand + datum + jaar/variant/scenario/variatiedatum

netwerkeigenschappen

netwerkeigenschappen: klant, project, datum, enz.

1) Bij keuze voor afbeelding of tekstbestand verschijnt de bestandsdialoog na klikken in het Bestand-veld.