Verzenden

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Gebruikersinterface > Toepassingsmenu >

Verzenden

Een netwerkbestand kan per e-mail of via FTP worden verzonden.

Bij verzending per e-mail wordt het actieve netwerk in een tijdelijk gezipt bestand opgeslagen.

Dit bestand wordt als bijlage toegevoegd aan een nieuwe e-mail in Outlook. Het gebruik van Outlook is dus vereist.

Bij verzending met FTP worden eerst de gebruikelijke parameters gevraagd:

FTP

Een kopie van het netwerk kan opgeslagen worden in een speciale map.

Met verzenden naar archief wordt het netwerkbestand opgeslagen in de map die is opgegeven in de opties. Vooraf kan nog een prefix en/of suffix voor de bestandsnaam worden opgegeven.

Met verzenden naar dossier wordt het netwerkbestand opgeslagen in de map die is opgegeven in de opties.