Macrocommando ExportResult

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Macro's > Macro: commando's en parameters > Macro: rapportagecommando's > Macro: rapportage naar Excel >

Macrocommando ExportResult

Doel:

Berekeningsresultaten exporteren naar een Excel-bestand.

Algemene notatie:

ExportResult ( Filenaam, [AlleenGeselecteerde] )

Filenaam is een tekstwaarde. De naam van een bestand kan tussen enkele aanhalingstekens worden geplaatst, maar kan ook via een variabele worden doorgegeven.

AlleenGeselecteerde is een optionele waarheidwaarde om alleen geselecteerde objecten te exporteren.

Het commando exporteert de resultaten van de laatst uitgevoerde berekening, mits daar een exportfunctie voor beschikbaar is.