Macrocommando Create

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Macro's > Macro: commando's en parameters > Macro: rapportagecommando's > Macro: rapportage naar Excel >

Macrocommando Create

Doel:

Aanmaken van een nieuw werkboek.

Algemene notatie:

Create ( FileIndex , FileNaam )

Met het Create-commando wordt een nieuw Excel-bestand aan een FileIndex gekoppeld. Hierin is FileIndex een gehele waarde tussen 1 en 9. Dat betekent dat maximaal negen werkboekbestanden gelijktijdig geopend kunnen zijn. Het Excel-bestand wordt pas geschreven na een SaveAs of een Close.