Selectie

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Componenten en parameters > Overig >

Selectie

Een object kan in een of meerdere selecties worden opgenomen.

Een selectie wordt bewaard in het netwerkbestand.

Met Invoegen | Diversen | Selectie wordt een selectie aan het netwerk toegevoegd.

Toevoegen van een selectie via het pop-up menu:

selecteer eventueel de objecten die aan de nieuwe selectie moeten worden toegevoegd

klik met de rechtermuisknop

kies Selectie.

Met Start | Bewerken | Selectie kan de naam en de inhoud van de selectie worden gewijzigd.

Met Start | Bewerken | Verwijderen | Selectie kan een selectie worden verwijderd. De objecten blijven bestaan.