Resultaat

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Berekeningen > Netopeningoptimalisatie >

Resultaat

Een kabel, waarvan de netopening beter gesloten kan worden, wordt in het netwerkschema met de hoog-kleur aangegeven. Een kabel, waarin een netopening moet worden aangebracht, wordt in het netwerkschema met de lager-kleur aangegeven.  Alternatieven worden met de laag-kleur aangegeven. De kleuren worden gedefinieerd in de Opties, bij Berekening | Algemeen.

Met behulp van Berekenen | Resultaten | Overzicht worden de resultaten in een tabel weergegeven, waarbij opgenomen de kabel met de netopening, het voorstel voor een betere netopening en de te realiseren reductie in het netverlies.

Met behulp van Berekenen | Resultaten | Grafiek worden de te realiseren reducties van netverliezen van alle voorgestelde alternatieven grafisch gepresenteerd.

Indien geen alternatieven worden voorgesteld, worden geen resultaten gegenereerd.

Zie ook: