Geavanceerd selecteren

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Geavanceerd selecteren

Met geavanceerd selecteren is het mogelijk om objecten, gesorteerd op elke parameter of berekeningsresultaat, te kiezen volgens een rapport, te selecteren of deselecteren.

Dit gaat als volgt:

Kies Start | Selecteren | Geavanceerd.

Kies het tabblad van het te selecteren objectsoort.

Kies een rapport waarin de gewenste parameter voorkomt.

Klik op de kolomkop van de parameter om de objecten te selecteren op deze parameter.

Selecteer een range van objecten op basis van de waarde van de parameter.

Druk op OK.

Een aantal geselecteerde rijen kan gekopieerd worden (door met rechts te klikken) en vervolgens geplakt worden in Excel.