Fasevolgorde

Navigation:  Gebruikersinterface > Extra >

Fasevolgorde

Met behulp van deze functie kan worden vastgesteld of twee transformatoren met verschillend klokgetal in principe parallel geschakeld kunnen worden.

Start het fasevolgordeformulier met Extra | Tools | Fasekleuren en -volgorde.

Door met de linkermuisknop op de R-, S- en T-rails te klikken, wordt een verbinding tot stand gebracht met de primaire U-, V- en W-klemmen of de secundaire u-, v- en w-klemmen. Indien voor de secundaire R-, S- en T-rails de klokgetallen en draairichting (volgorde R-S-T) overeenkomen, zouden de transformatoren parallel geschakeld kunnen worden.

Door met de linkermuisknop op de labels R, S of T te klikken, kan de kleur van de rail gewijzigd worden.

Door met de linkermuisknop te dubbelklikken in naam, Unom en toelichting, verdwijnen deze items.

Fasevolgorde