Phase to Phase logo 261px

ICT voor elektriciteitsnetten
 

Service

Samenwerking tussen disciplines, bedrijven en vooral mensen is essentieel bij het ontwikkelen van optimale oplossingen. Dat geldt voor de elektriciteitssector in het algemeen, maar net zo goed voor ons werk. Intensieve communicatie en het willen delen van kennis zijn cruciaal.

Phase to Phase probeert daaraan bij te dragen: met regelmatige gebruikersdagen, binnen de stichting Dutch Power, bij beurspresentaties op de Cired en andere beurzen en met de uitgave van boeken, publicaties en een jaarlijkse kalender.

Placeholder image

Netten voor distributie van elektriciteit

“Netten voor distributie van elektriciteit” weer verkrijgbaar!

Na 5.500 exemplaren waren we door de voorraad van ons boek “Netten voor distributie van elektriciteit” heen. We hebben daarom een derde editie laten drukken, te bestellen bij bol.com

Het boek blijft ook integraal op onze site beschikbaar.


Gebruikersdag Papendal

Gebruikers

Tijdens cursussen en introducties leren we onze gebruikers de ins and outs over onze software.

Ieder najaar organiseert Phase to Phase drukbezochte gebruikersdagen op Papendal. Nuttig voor gebruikers en nuttig voor ons, omdat we er uit de eerste hand horen wat er bij onze klanten speelt.

Agenda.


My first electricity book

Publicaties

Phase to Phase werkt continu aan de verbetering van zijn software. Soms vanwege mogelijkheden die nieuwe techniek biedt, maar ook op basis van geluiden uit de markt.

Van het onderzoek voor deze updates doen we verslag op deze website.

Lees verder.


Phase to Phase kalender

De Phase to Phase kalender

Sinds 2006 stuurt Phase to Phase ieder jaar een kalender naar zijn relaties, waarin een – actueel of historisch – thema uit de elektriciteitsvoorziening wordt behandeld.

Bekijk en lees de kalenders.