Views

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Gebruikersinterface > Weergave van het netwerk >

Views

Van netcomponenten kan een aantal gegevens, zoals naam, type en/of spanning, in het schema worden weergegeven. Welke gegevens dit zijn kan in een view worden gedefinieerd. Er kan worden gekozen uit twee voorgedefinieerde views of maximaal tien door de gebruiker zelf gedefinieerde views.

Via Extra | Definities | Views kan een view worden gedefinieerd, gewijzigd of verwijderd. Voor de componentsoorten kan worden aangegeven welke gegevens in Edit-mode en Result-mode op het scherm worden weergegeven.

Via Beeld | View | <View> kan een view worden gekozen.

Zie ook: View definiëren.