Vergelijken van netwerken

Navigation:  Gebruikersinterface > Extra >

Vergelijken van netwerken

Extra | Vergelijken | Vergelijken met netwerk.

Via dit menu-item kunnen twee netwerken, die beide in Vision zijn geopend, worden vergeleken op objectniveau (knooppunt, kabel, transformator, enz.) en attribuutniveau (Naam, P, Q, enz.). Het actieve netwerk (waarvan het netschema zichtbaar is) wordt hiertoe vergeleken met een ander in het geheugen aanwezige netwerk (het passieve netwerk). Deze functie geeft in tekstvorm de objecten die in het ene netwerk voorkomen en in het andere niet, en de verschillen van waardes van eigenschappen van gemeenschappelijke objecten in beide netwerken.

Het resultaat kan ook als Excel-bestand gegenereerd worden.