Toevoegen van een ander netwerk

Navigation:  Gebruikersinterface > Extra >

Toevoegen van een ander netwerk

Een ander netwerk kan toegevoegd worden aan het actieve netwerk met Extra | Vergelijken | Toevoegen van netwerk.

Het andere netwerk moet reeds geopend zijn als separaat netwerk.

Het andere netwerk wordt in separate bladen toegevoegd aan het actieve netwerk.

Mogelijk identieke objecten worden optioneel samengevoegd. U wordt hiernaar gevraagd.

Het detecteren van identieke objecten werkt voor visuele objecten voornamelijk op basis van naam en ID. Naam (eventueel leeg) en ID (niet leeg) moeten gelijk zijn. Bij knooppunten kan het ID expliciet ingevuld worden. Bij de overige objecten kan het ID via de bijzonderheden opgegeven worden, via een bijzonderheid met kenmerk "ID".

Belastingsgedraginen, groeien en profielen moeten precies gelijk zijn om te worden samengevoegd.