Knooppunten

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Componenten en parameters >

Knooppunten

Een knooppunt vertegenwoordigt een rail of een onderstation. Op een knooppunt kunnen takken (verbindingen, transformatoren, kabels, etc.) en elementen (belastingen, motoren, generatoren, etc.) worden aangesloten.

De knooppunten bepalen de nominale spanning in het netwerk. Knooppunten met gelijke nominale spanning mogen zonder tussenkomst van een transformator worden verbonden met een link, kabel, verbinding of smoorspoel.

Het toevoegen van een knooppunt kan op twee manieren:

1.Klik met links in het werkvlak en kies Invoegen | Knooppunt | Knooppunt in het hoofdmenu.

2.Klik met rechts in het werkvlak en kies Knooppunt in het popup-menu.

Zie:

Knooppunt

Gelijktijdigheid

Railsysteem