Knikken

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Gebruikersinterface > Verplaatsen van objecten >

Knikken

Soms is het gewenst bij het slepen van takken slechts een deel van de tak te verplaatsen. Hiervoor dient een knik in de tak te worden aangebracht.

Het aanbrengen van een knik in een tak kan op twee manieren.

Vanuit het menu:

klik op de tak op de plaats waar de knik moet worden aangebracht

kies Start | Bewerken | Grafisch | Knikken

verplaats het gewenste deel van de tak.

Vanuit het netwerkformulier:

klik met de linkermuisknop op de tak op de plaats waar de knik moet worden aangebracht

klik met de rechtermuisknop in het werkvlak

kies Knikken uit het menu

verplaats het gewenste deel van de tak.