Geheugenselectie

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Gebruikersinterface > Zoeken en selecteren van objecten >

Geheugenselectie

Het geselecteerde kan worden bewaard in een geheugenselectie. Dit is een tijdelijke selectie waaraan herhaaldelijk geselecteerde objecten toegevoegd kunnen worden. Het is vergelijkbaar met het geheugen op een rekenmachine, dat bediend wordt met M+, M-, MR en MC. In Vision bevinden zich de knoppen S+, S-, SR en SC in het menu Start | Geheugenselectie.

Met S+ worden de geselecteerde objecten aan de geheugenselectie toegevoegd.

Met S- worden de geselecteerde objecten uit de geheugenselectie gehaald.

Met SR worden alleen de objecten uit de geheugenselectie geselecteerd.

Met SC wordt de geheugenselectie leeg gemaakt.

De Selecteermode in de Opties is van toepassing op S+, S- en SR.